Normativa

Data: La Fira del Tast del Bisaura tindrà lloc el proper diumenge 4 d’octubre a Sant Quirze de Besora, de 9:00 a 15:00h. Aquesta és la 19ena edició.

Muntatge: Els diferents participants disposaran de les 7:00h fins a les 8:45h del matí per muntar la seva parada.

Que hi trobarem a la Fira? Exposició i venda de productes artesans, parades de comerciants i entitats del Bisaura. A part de l’exposició i venta de productes artesanals, la fira preveu una exposició de pintura, una demostració i tast de cuina del territori, un vermut musical i un espai lúdic per als més petits de la família.

Normativa: 

-Recordem que la Fira del Tast del Bisaura vol promoure la figura de l’artesà. No està permesa l’exposició de productes que hagin estat elaborats mitjançant cadena de fabricació.

-Cada paradista/artesà haurà portar la seva carpa/taulells.

-Caldrà vetllar pel bon ús de qualsevol material cedit per l´Ajuntament o la Diputació de Barcelona.

-Els comerciants de Sant Quirze i entitats del Bisaura poden disposar de parada gratuïta.

-Només per a artesans/paradistes: Enguany s’haurà de realitzar el pagament d’una fiança de 20€ que serà retornada el dia de la fira. El termini d’inscripció finalitza el dilluns dia 19 de setembre.


Un cop aprovada la sol•licitud ens posarem en contacte amb vosaltres per facilitar-vos el número de compte corrent per realitzar l’abonament de la fiança.
Davant qualsevol dubte contacteu amb el servei de comerç del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, trucant al 93 859 22 26 o per correu electrònic comerc@gesbisaura.cat